top of page

MEISTÄ

Kaikki sai alkunsa siitä kun syksyllä 2012 uskalsimme hankkia itsellemme ensimmäiset maantiepyörät. Vähitellen pyöräilystä muodostui yhteinen rakas harrastus, jonka parissa on vietetty paljon vapaa-aikaa.

Vuonna 2013 teimme lomamatkan Etelä-Afrikkaan ja varasimme opastetun pyöräilyretken Hyväntoivonniemen upeissa maisemissa. Oppaanamme toimi kilpapyöräilijä Jennie Stenerhag, jonka upeaa uraa olemme saaneet seurata matkan jälkeen sosiaalisen median välityksellä.

 

Syksyllä 2018 meidät valittiin "Team Rynkeby God Morgon Vaasa" joukkueeseen pyöriljöiksi. Sponsoreiden tuella jäsenet keräävät varoja syöpään sairastuneiden lasten auttamiseksi ja tavoitteenamme oli pyöräillä Vaasasta Pariisiin kesällä 2019. 

Jennie Stenerhagille Team Rynkebyn toiminta oli tuttua ennestään ja hän ottikin meihin yhteyttä, lupautuen sponsoroimaan Vaasan tiimiä Squirt tuotteilla. Jenny, kuten monet muutkin ammattipyöräilijät, käyttävät kyseisiä eteläafrikkalaisia tuotteita ja hän on lanseerannut niitä jo aiemmin muihin pohjoismaihin. 

Haluamme nyt ilahduttaa myös suomalaisia pyöräilijöitä näillä huipputuotteilla, jotka helpottavat pyöränhuoltoa ja tekevät pyöräilystä entistä mukavampaa.  

Vapaa-aikamme kuluu pääosin pyöräilyharrastuksen parissa, mutta työssäni minä, Mikael, olen maanviljelijä sekä lihantuottaja ja minä, Margit, toimin fysioterapeuttina. 

Toivomme kaikille pyöränomistajille, sekä hyötykäyttäjille että aktiivipyöräilijöille, huoletonta, helpompaa ja puhtaampaa arkea tuotteidemme parissa. 

Mikael ja Margit, yrittäjät

bottom of page